Visagie

Ben je op zoek naar professionele foto's voor je portfolio? Wil je persfoto's laten maken? Of zoek je een visagiste voor een TV-uitzending of filmopname? Ik zorg voor een professioneel resultaat, met aandacht voor uw wensen en voorkeuren.

 

Visagie plus

Ik heb een 4-jarige opleiding gevolgd. Die bestond niet alleen uit visagie, maar ook uit haarwerk, grime, special effects, etc. Ik ben dus van alle markten thuis.

 
Haarwerk

Haarwerk neemt bij mij een speciale plek in - ik heb er tijdens mijn opleiding een extra module in gevolgd. Bij haarwerk kun je denken aan pruiken, snorren, baarden, bakkebaarden, wenkbrauwen, of juist aan kaalkoppen. Tijdens mij opleiding heb ik geleerd om met kant en klaar materiaal te werken, maar ik kan het ook zelf maken.

 
Mijn diensten

Ik kan voor jou de materialen aanschaffen of zelf maken, ik zoek de juiste benodigdheden uit, vertel wat er gaat gebeuren en waar je uit kunt kiezen. Ik breng de make-up op een prettige manier aan en zorg dat het eindresultaat goed blijft. Gaat het om meerdere optredens of een lang optreden, dan zorg ik er ook voor dat het goed blijft en denk ik aan de continuïteit.

 
Uw wensen

Uw wens staat voorop. Hoe draagt u uw haar normaal? Of wilt u nu juist iets heel anders? Welke kleur lippenstift heeft uw voorkeur? Heeft u contactlenzen? Waar moet ik verder rekening mee houden? Ik vraag mijn klanten altijd om mee te kijken en feedback te geven. Maar zegt mijn ervaring dat een bepaalde kleur niet goed over komt op TV, dan zal ik dit ook altijd met u delen.

 
Eerdere opdrachten

Ik heb veel voor TV gedaan (typetjes, praatprogramma's, kinderprogramma's). Daarnaast heb ik ook de make-up en het haar voor fotoshoots, persfotografie, kunst- en privéopdrachten gedaan. Mijn opdrachtgevers vind je hier.

 
Bruidsmake-up

Ik verzorg ook bruidsmake-up en -kapsels.