Themafeesten

Een sprookjesfeest? Halloween? Gala? Hollandse avond of een fifties feest? Met oud&nieuw, op het werk of zomaar? Bruiloft of kinderfeestje? Ik zorg dat u er tiptop uit ziet, zodat u kunt schitteren als nooit tevoren of juist onherkenbaar op het feest verschijnt. Ik verzorg uw make-up en uw kapsel. Als u dat wenst, kan ik ook meedenken over uw kleding en accessoires.

 

Sinterklaasfeest

Voor een sinterklaasmiddag op het werk schmink ik uw Sint en Pieten op professionele wijze. Ik heb veel ervaring met sinterklaasfeesten. Ik heb meegewerkt aan diverse films en intochten. Bent u Sinterklaas of Piet op het werk of in familiekring? Niemand zal u meer herkennen! Indien nodig, kan ik ook de kostuums verzorgen.

 
Wonden en tatoeages

Een activiteit voor bijvoorbeeld pubers? Ik geef ze hun gedroomde tatoeage of een enge wond.

 
Bedrijfsfeest

Wilt u 'iets leuks' doen op uw bedrijfsfeest, maar u weet nog niets wat? Ik verzin met veel plezier een unieke activiteit op uw feest of evenement, voor jong en oud!

 
Bruiloft

U kunt ook bij mij terecht voor bruidsmake-up en kapsels.

 
Speciale vermelding van de jury

pinokkiosaskiaalbrecht1In september 2014 kreeg mijn creatie 'Pinokkio' een speciale vermelding van de vakjury op het World Living Statues Festival voor kinderen in Arnhem. Samen met de winnaar verzon ik het typetje. Ik adviseerde hoe je het grote publiek kunt bereiken. Ik dacht mee over de kleding. En natuurlijk over de neus: hoe beweeg je met zo'n gekke lange neus?