Grime

Bij grime is het belangrijk dat de mensen achter in de zaal het typetje op het toneel ook kunnen herkennen. Overdrijven dus: wonden, grote neuzen, flaporen en wratten. Het is leuk om mensen compleet te veranderen. Ik ga voor een verbluffend resultaat.

 

Uw wensen

Samen met u spreek ik door: om welk karakter gaat het, wat is uw budget, welke materialen zijn nodig, gaan we pruiken huren of kopen, hoe vaak is de voorstelling, etcetera. En op het moment zelf zorg ik ervoor dat alles netjes geplakt wordt.

 
Wonden

Ik vind niets leuker dan wonden maken. Dat heeft vast te maken met mijn achtergrond. Hiervoor was ik 15 jaar lang verpleegkundige en heb ik menig wond moeten verbinden. De afgelopen vijf jaar heb ik lotusslachtoffers geschminkt.

 
Tijdsdruk

Bij grime werk je vaak onder tijdsdruk: start van de voorstelling, kledingwissels. De spanning, flow en energie die daarmee gepaard gaan, brengen mij in mijn element. Ik ben praktisch, kan goed prioriteiten stellen en zorg er altijd voor dat het op tijd af is.

 
Grime op bedrijfs- of themafeesten

Een sprookjesfeest? Halloween? Gala? Sinterklaas? Of bedrijfsfeest? Ik zorg voor een verbluffende verschijning. Bekijk mijn portfolio 'Themafeesten'.

 
Eerdere opdrachten

Ik heb ervaring met grime voor onder meer films en theater, shows van de Club van Sinterklaas, fotoshoots en met lotusslachtoffers voor hulpoefeningen. Klik hier voor een overzicht van mijn belangrijkste opdrachtgevers.